Så kan vi hjälpa dig

Bland de byggtjänster som vi erbjuder ingår bland annat de nedan.

img

Golvarbeten

Vi kan bland mycket annat hjälpa dig med olika typer av golvarbeten. Är ditt golv så slitet att det behöver ersättas med ett helt nytt? Då är golvläggning en av de tjänster vi erbjuder. Vi ersätter då ditt gamla golv med ett nytt och fräscht. I de fall då det räcker med en golvslipning är också det något som vi kan utföra åt dig!

img

Köksrenovering

Har ditt kök sett sina bästa dagar? Har det blivit dags att byta ut det mot ett nytt? Då behöver du bara ta kontakt med oss så hjälper vi dig med att renovera ditt kök. På så sätt kan vi ge dig ett kök som både kommer att se ut och kännas som om de vore splitter nytt!

img

Badrumsrenovering

Är det istället ditt badrum som behöver få sig ett ansiktslyft? Inga problem! Vi har nämligen våtrumscertifikat och kan därför också hjälpa dig med att renovera ditt badrum. Precis som när det gäller köket kommer du då att få ett nytt och fräscht badrum där det kommer att vara ett rent nöje att spendera tid!

img

Tillbyggnader

Vill du göra en tillbyggnad till din bostad eller fastighet? Även det är i så fall en av de tjänster som vi erbjuder. Det spelar ingen roll om det handlar om ett nytt rum, en balkong, en uteplats eller till och med en helt ny våning. Vi förser dig med precis den hjälp du behöver oavsett vilket!